Hardsteen Alkmaar

De Beste van Nederland: Banen verschillende breedte vrije lengte’s vanaf € 74,50 per m2 incl. btw.

Niet alleen hardsteen natuurlijk maar ook Marmers ,Leisteen , Graniet ,kwartsiet en keramiek hebben wij in de showroom.

Belgisch hardsteen is bij Jade Natuursteen verkrijgbaar in vele soorten en maten en in verschillende kleuren en afwerkingen. Er is altijd een vorm die bij uw eigen stijl past zoals bv. romaans verband(groot en klein),banen en vierkant.

Deze natuursteen kan geleverd worden in de soorten Abdij, Patorij, Century, Century glad en Kerktegel. Van donkerblauw gezoet met een getrommeld oppervlak tot lichtblauw geschuurd met afgeronde randen. Van klassiek gezoet met recht afgezaagde kanten tot blauw gezoet met een gebrand oppervlak met strakke kanten. Hiermee heeft u altijd maatwerk naar uw eigen smaak en interieur.

Natuursteen is een geschenk van de natuur. Blauwsteen kan door Jade Natuursteen in meerdere bewerkingen worden geleverd. Een gepolijst oppervlak is glad en vlak en geeft een hoogglans uitstraling. Deze stenen vragen weinig onderhoud. Zoeten zorgt door het fijnzinnige schuren voor een mat en effen oppervlak met een zijdeglans aura. Een gezoete steen vraagt meer behandeling omdat een vlekje beter zichtbaar is. U kunt het materiaal impregneren. In gebrand Belgisch hardsteen zitten putjes die het gesteente een ruwe, antieke en prachtige uitstraling geven. Het maakt deze uitvoering wat moeilijker te onderhouden, daar er vuil in de putjes kan gaan zitten.

Blauwsteen vraagt passend onderhoud. Daarmee blijft de topkwaliteit behouden. Wilt u een nieuwe vloer leggen van deze natuursteen? Als de vloer droog is, kan deze met lauw water en een dweiltje worden gereinigd en met een doek kan worden drooggewreven. Gebruik neutrale schoonmaakmiddelen. Een gezoete blauwsteen is minder gevoelig voor vlekken dan een gepolijste natuursteen. U kunt kiezen voor een behandeling met een impregnatiemiddel, zoals Lithofin om de steen te beschermen tegen zuren en vlekken. De steen wordt er mogelijk wel ietsje donkerder door. In onze winkel hebben wij diverse onderhoudsproducten van Lithofin voorradig.

Hardsteen op uw terras in de buitenlucht vraagt niet noodzakelijk veel onderhoud. Blauwsteen blijft er door de jaren mooi en levendig uitzien. Een natuursteen terras is snel droog en is een slechte voedingsbodem voor onkruid. Wel zo makkelijk en netjes. Het terras of de tegels zijn desgewenst eenvoudig met een emmer water of een hogedrukspuit schoon te maken. Zon en regen laten vlekken ook oplossen.

Het assortiment Belgisch hardsteen van Jade Natuursteen is breed en veelzijdig. Wij garanderen u de hoogste kwaliteit, een maximale service, vlotte levering in Nederland. Bekijk het assortiment op onze website of breng een bezoek aan onze fraaie showroom in Heerhugowaard. U zult uw ogen uitkijken.