Jade Natuursteen & Tegels heeft een groot assortiment natuurstenen wastafels en waskommen. Betaalbaar en uniek design, dat karakter aan uw interieur geeft. Altijd afgestemd op uw specifieke wensen. Wie kiest voor een natuurstenen wastafel kiest voor maatwerk en vakmanschap. Daarvoor bent u bij Jade Natuursteen aan het goede adres.

Jade Natuursteen heeft een ruim assortiment waskommen.

Hardstenen wastafels in diverse kleuren, afmetingen en vormen. Jade Natuursteen heeft ook verschillende fontein wasbakjes. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de ruimte in de badkamer, is er een mooie en passende natuurstenen wasgelegenheid beschikbaar. U krijgt hiervan een goede indruk bij een bezoek aan onze showroom in Heerhugowaard. De kans is groot dat u hier goede ideeën opdoet voor de nieuwe inrichting van uw badkamer.

JadeNatuursteen wastafelVan ontwerp tot plaatsing van een natuurstenen wastafel kunt u bij ons terecht. U bent verzekerd van maatwerk en vakmanschap tegen een scherpe prijs. En, niet in de laatste plaats, van een bijzondere waskom met een hoog afwerkingsniveau dat gemaakt is van de beste materialen. Een product dat zich bovendien goed laat combineren met natuurstenen wandtegels of vloertegels. Zo schept u een stijlvolle en functionele badkamer van hoge kwaliteit.

Jade Natuursteen heeft vele modellen op voorraad en is daardoor in staat om snel en tegen scherpe prijzen te leveren. Betaalbare kwaliteit en vakmanschap; dat is waar Jade Natuursteen voor staat. Wij hebben een veelzijdige en ruime collectie natuurstenen wastafels. Je ziet de ambachtelijkheid en het vakmanschap terug in de fraaie ontwerpen. U krijgt een goede eerste indruk van ons bedrijf en onze scherp geprijsde natuurlijke producten op onze website.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op via de website of breng een bezoek aan onze showroom in Heerhugowaard. Wij staan met raad en daad voor u klaar.