Tegels

Houten vloeren van steen, parkettegels/houtlook, keramisch hout, diverse kleuren en uitvoeringen.

wij zijn altijd scherp geprijsd, kom vrijblijvend langs voor een offerte.

Jade Natuursteen Tegels is de specialist in wand- en vloertegels voor elke ruimte. Of u nu uw badkamer, keuken, huiskamer of toilet een nieuwe aanblik wilt geven. Jade Natuursteen heeft een uitgebreid en veelzijdig assortiment natuurstenen en keramische toptegels voor binnen en buiten in huis.

Natuurstenen tegels zijn bij Jade Natuursteen beschikbaar is alle kleuren, soorten en maten. U treft een compleet assortiment vloertegels en wandtegels van verschillende afmetingen. Bent u op zoek naar een bepaalde maat tegel? Bij Jade Natuursteen bent u verzekerd van maatwerk, geheel afgestemd naar uw wensen. Het aanbod tegels is even breed als prachtig. Natuurstenen tegels van Belgisch hardsteen, leisteen, kwartsiet, graniet, marmer, travertin, terrazzo of basalt.

Jade Natuursteen heeft daarnaast ook een mooie sortering keramische tegels. Deze gebakken tegel biedt vele voordelen. Ze zij niet gevoelig voor krassen en de originele kleur blijft in stand. De keramische tegel is geschikt voor vele toepassingen. Jade Natuursteen kan u hierin op maat adviseren.

Natuurstenen tegels en keramische tegels zijn veelal direct uit voorraad leverbaar, waarmee we zowel een hoge kwaliteit, snelle service als een concurrerende prijs kunnen aanbieden.

In onze showroom in Heerhugowaard ziet u de collectie natuurtegels en keramische tegels met eigen ogen en ontdekt u de vele mogelijkheden met deze mooie steensoort. Onze vakmensen staan klaar om u van een passend advies te voorzien.

tevens hebben wij naast onze showroom ook een tegeloutlet.

dat is tegeloutlet noord-holland.

www.tegeloutlet-nh.nl

Paste your AdWords Remarketing code here