Over Ons

Reeds 22  jaar alweer op dezelfde locatie.

Jade Natuursteen & Tegels heeft zich gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van vloeren en badkamers. 

Jade Natuursteen & Tegels heeft ook al het benodigde sanitair in het assortiment voor het aankleden van de badkamer, zoals wastafels, kranen, douchewanden, baden  en douchebakken. 

Daarnaast leveren wij vensterbanken en dorpels uit voorraad of op maat gemaakt.

Onze ervaring is dat klanten het prettig vinden om de complete verbouwing onder te brengen bij één aannemer. Wij bieden u daarom een compleet pakket. Wij geven u allereerst advies op maat en helpen u vervolgens ook met het slopen en verwijderen van bestaande vloeren en/of muren. Daarna leggen wij alles opnieuw aan en ook voor de installatie van apparatuur wordt gezorgd. Wenst u vloerverwarming? Geen probleem, onze vakkundige medewerkers plaatsen het en werken alles netjes voor u af.

Alles onder één dak dus! Uiteraard met de daarbij behorende garanties. Vakmanschap is hierbij een must is en daar staan wij garant voor. Komt u daarom  langs in onze Showroom aan de Galvanistraat 24 in Heerhugowaard en laat u inspireren en overtuigen door de prachtige opstellingen die wij in onze showroom hebben staan.

Tevens hebben wij een 24/7 storingsdienst die u kunt bellen bij een dringende calamiteit.

Waar kwaliteit nog gewoon is.

Ook  doen wij keukenbladen, dit maken wij uit diverse natuurstenen bladen maar ook uit bladen van keramiek zoals Neolith en Marazzi.

Mocht onze showroom niet genoeg inspiratie kunnen bieden kunt u ook een partner van ons gebruiken, dit is  Michel Oprey & Beisterveld  , u kunt hier op onze uitnodiging gebruik maken van hun showroom(Echt en Vianen).  Aanmelden is wel gewenst.  www.mo-b.nl