Jade Natuursteen

Jade Natuursteen & Tegels heeft zich gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van vloeren van natuurstenen tegels voor zowel binnen als buiten. Daarnaast heeft Jade Natuursteen & Tegels diverse artikelen voor het aankleden van de badkamer, zoals wastafels en douchebakken. Ook voor een kraan of sifon kunt u bij ons terecht. Daarnaast leveren wij maatwerk vensterbanken , dorpels en keukenbladen.

Onze ervaring is dat klanten het prettig vinden om de complete verbouwing onder te brengen bij één aannemer. Wij bieden u daarom een compleet pakket. Wij geven u allereerst advies op maat en helpen u vervolgens ook met het slopen en verwijderen van bestaande vloeren en/of muren. Daarna leggen wij alles opnieuw aan en ook voor de installatie van apparatuur wordt gezorgd. Wenst u vloerverwarming? Geen probleem, onze vakkundige medewerkers plaatsen het en werken alles netjes voor u af.

Alles onder één dak dus! Uiteraard met de daarbij behorende garanties. Vakmanschap is hierbij een must is en daar staan wij garant voor. Komt u daarom snel langs in onze Showroom aan de Galvanistraat 24 in Heerhugowaard en laat u inspireren en overtuigen door de prachtige opstellingen die wij in onze showroom hebben staan.

Wegens grote drukte door de weeks zijn wij beperkt geopend. U kunt het beste even bellen naar mob. 06-20630310.